Start » Activiteit » Heerlijk samen schrijven

Heerlijk samen schrijven

Soort: workshop
Wie: Hanny Kuijer

Deze workshop is geïnspireerd door het boek "Heerlijk schrijven - schrijvend jezelf ontdekken" dat Hanny Kuijer net heeft geschreven voor mensen die willen kennismaken met het creatief dagboekschrijven. Wanneer je meer uit het boek wilt halen of wilt ervaren hoe het is om samen te schrijven en teksten te delen, nodig ik je uit om mee te doen met de workshop "Heerlijk samen schrijven". Je leest het eerste hoofdstuk thuis en maakt de twee schrijfoefeningen die daarin staan. Deze teksten en je boek neem je mee naar de workshop.

In deze workshop verken je het zelf gekozen onderwerp aan de hand van de hoofdstukken in het boek en geef ik je extra verdiepende schrijftips en -oefeningen bij het boek. Ook ontvang je een blanco illustratie uit het boek (op A4 formaat) om te kleuren en de originele Heerlijk schrijven-deurhanger.

Aanbieding: wanneer jij zelf al ervaring hebt met het creatief dagboekschrijven en je een vriendin, kennis of familielid wilt meenemen naar deze schrijfworkshop "Heerlijk samen schrijven", betaal jij zelf slechts € 50,00! Voorwaarde is dat jouw gast nog niet eerder een schrijfworkshop of -cursus bij EnerVie heeft gevolgd. Ook voor jou als ervaren dagboekschrijvers is dit een fijne workshop om te volgen, omdat je diepgang en inzicht krijgt in het zelf gekozen onderwerp, waarover je verkennend schrijft.

Het boek moet wel zelf vooraf worden aangeschaft. Dat kan via de reguliere boekhandel of bol.com

Provincie: Gelderland
Waar: Vaassen
Wanneer: dinsdag 6 februari 2018 van 10.30 - 16.00 uur
Hoeveel: € 75 inclusief lunch, koffie/thee met lekkers, materialen, originele deurhanger en illustratie uit het boek op A4 formaat
Meer informatie: http://www.enervie.nl

Memoire schrijven

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u. abonnee!...

Speciale actie
Word abonnee van Schrijven Magazine

Mis het komend nummer van Schrijven Magazine niet, word vóór maandag 22 januari 16.00 u....

Superaanbieding!
Ontknoping

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u....

Speciale aanbieding
Familieroman

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u....

Superaanbieding