Start » Activiteit » Creatief schrijven

Creatief schrijven

Soort: cursus
Wie: SchrijfPassie

Creatief schrijven

In de cursus Creatief schrijven leer je allerlei technieken uit de wereld van creatief schrijven. Dit is een bijzondere manier van luisteren naar zelf en contact te maken met wat er in je leeft en wat gehoord en verwoord wil worden. Je leert niet ‘mooi’ te schrijven. Het gaat om het proces en niet om het product. Het is altijd goed, omdat het fragmenten van jouw verhaal zijn.
De technieken variëren van het werken met beeldmateriaal, en gedichten, schrijven aan de hand van thema’s en associaties. Met deze technieken kun je op je werk of thuis ook aan de slag. Creatief schrijven is voor iedereen die plezier heeft in schrijven en daar meer creativiteit in wil leggen. Je hoeft geen ervaring te hebben met schrijven en ook kennis van creatief schrijven is niet nodig. De cursus is laagdrempelig en geschikt voor jong en oud. Luister naar wat je pen je vertelt.

Vier woensdagochtenden vanaf 6 november van 9.30 tot 12.00 uur

Provincie: Utrecht
Waar: Rhenen
Wanneer: 6 tot en met 29 november van 9.30- 12,00 uur
Hoeveel: 234,70 euro
Meer informatie: www,schrijfpassie.nl

  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!