Start » Ontdek je schrijftalent, lees Schrijven Magazine!

Ontdek je schrijftalent, lees Schrijven Magazine!

 

Word abonnee voor slechts € 27,50 (i.p.v. € 40,50) en ontvang:

  • 6 nummers Schrijven Magazine
  • 1 jaar toegang tot Van Dale Online Professioneel Nederlands (t.w.v. €50,-), inclusief de nieuwe Van Dale App voor smartphone en tablet
  • En nóg een cadeau. Maak hieronder je keuze:

Het komende nummer niet missen? Meld je aan vóór 25 november!

Meer informatie over Schrijven Magazine Plus.

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een (proef)abonnement op Schrijven Magazine cadeau!

Vul hier je eigen gegevens in (Schrijven Magazine abonnee)
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

LET OP: voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Bij verzending binnen Europa betaalt u een verzendtoeslag van € 7,50 voor 6 nummers. Buiten Europa is de toeslag € 15,- voor 6 nummers.

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.