Start » Schrijfwedstrijd » Verborgen

Verborgen

Wie: Uitgeverij LetterRijn

Ieder mens heeft wel eens zaken waarvan hij/zij niet wil dat dit ooit bekend wordt. Veel mensen nemen dat geheim mee in het graf. Ze hebben er alles aan gedaan om dat wat verborgen is ook altijd verborgen te houden. Soms zijn de zaken die wij willen verbergen klein en misschien zelfs wel onbenullig, een jeugdzonde, een gênante ervaring, een blunder waar je nooit meer aan wilt worden herinnerd. Maar er zijn ook grote en duistere geheimen. Je deed iets of weet iets wat niemand anders mag weten. Het is juist dat soort geheimen dat ervoor zorgt dat je altijd in angst leeft. Angst om ooit door de mand te vallen, dat het ooit ontdekt wordt. Je doet er alles aan om het verborgen te houden, omdat jouw geheim het leven van anderen of juist dat van jezelf voorgoed zal veranderen of zelfs verwoesten.
Die verborgen zaken staan centraal in onze verhalenwedstrijd en het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 2500 en maximaal 4500 woorden .
Het is de bedoeling dat je een verhaal schrijft waarin het verbergen van een geheim centraal staat. Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient er in elk geval één personage te sterven. Hetzij als onderdeel van het geheim dat niet aan het licht mag komen, hetzij als onderdeel van de poging om het geheim verborgen te houden. Tegen de lamp lopen is dan ook geen vereiste.

Deadline: 21 mei 2017
Winnen: Het te plaatsen verhaal zal door uitgeverij LetterRijn worden geredigeerd. De geplaatste verhalen worden opgenomen in de verhalenbundel die uitgeverij LetterRijn in het najaar van 2017 zal uitgeven. Iedere geplaatste deelnemer ontvangt kosteloos* een auteursexemplaar van de bundel. Iedere geplaatste deelnemer krijgt de mogelijkheid meerdere bundels tegen gereduceerd auteurs tarief aan te schaffen.
Meer informatie: http://www.letterrijn.nl/Verhalenwedstrijden/Reglementvandeelname.aspx

Geef Schrijven Magazine cadeau! (Beeld: SXC)

Geef Schrijven Magazine cadeau!
(en krijg zelf ook een presentje) 

Bestel nu!
Lees hier hoe het werkt!

en krijg zelf een cadeau!

Lees hier hoe het werkt!
Ontdek je schrijftalent!

Volg onze online cursus voor beginnende schrijvers!

Vanaf € 90,-!
A A N B I E D I N G Schrijven Magazine

1 jaar voor slechts € 26,50 én 3 cadeaus!

Profiteer nu!