Afbeelding

De winnaar van de schrijfwedstrijd Het studentenhuis is bekend.

Winnaar schrijfwedstrijd Het studentenhuis bekend

De winnaar van de schrijfwedstrijd Het studentenhuis is bekend.We hebben wat opmerkelijke studentverhalen mogen lezen, maar er kon maar één winnaar zijn. Die is nu bekend. Lees het winnende verhaal hier of op studenten.net.

De winnaar de van microschrijfwedstrijd Het studentenhuis is: Miranda de Haan met Post preputium. Lees hieronder een fragment uit het winnende verhaal:

‘Het adres zong al maanden rond binnen de studentengemeenschap: de op twee na beste studentenkamer van de stad. Een hele etage, zelfs. Spotgoedkoop, in hartje centrum. De eigenaar van het pand was een bekende, naar Amerika geëmigreerde schrijver, aldus het gerucht. En: zijn twee studerende neven bewoonden elk een van drie etages. En: - en hier werd het gerucht extatisch - de twee organiseerden wekelijks een kijkdag. De kijkdagen (plus afterparty's) waren berucht, maar resulteerden nooit in een derde bewoner.’
Lees het gehele verhaal van Miranda op het forum van Schrijven Online.

Op de shortlist stonden ook nog:
•    Maran van Dyck met Asfyxie
•    Geo Arnold met Op kamers
•    Jeanette Jansen-Kim met Fietskoerier

Prijs

Gefeliciteerd! Jij wint het boek Dialogen schrijven van Don Duyns. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Jouw verhaal staat ook gepubliceerd op de website van studenten.net, het grootste online platform voor hbo- en wo-studenten.

Houd Schrijven Online in de gaten voor meer schrijfwedstrijden, of kijk op ons wedstrijdenoverzicht. Organiseer je zelf een schrijfwedstrijd? Meld hem hier aan en hij verschijnt in het overzicht.

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/extra-prijs-voor-schrijfwedstrijd-het-studentenhuis