Afbeelding

Cover van de filmeditie van Stuk.

Win kaartjes voor boekverfilming Stuk! van Judith Visser!

Stuk!, het thrillerdebuut van Judith Visser, is verfilmd. Wij mogen nu 10 kaartjes weggeven voor de bioscoopvertoning!

Judith Visser, een bekend gezicht op Schrijven Online en jurylid van ons crowd novelle project, publiceerde het boek Stuk! in 2008. De thriller leverde haar een nominatie voor de Gouden Strop 2009 op, werd uitgevoerd als toneelvoorstelling en is inmiddels verfilmd. Bekijk hier de trailer:

[video:http://youtu.be/Ejq7-6A2waw]

Win bioscoopkaartjes

Stuk! verschijnt op 11 juni in de bioscoop. Wij mogen nu 5x2 kaartjes voor de film verloten (bruikbaar op iedere datum). Beantwoord daarvoor de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete Young Adult-boek en waarom?

Let op: deze actie is gesloten. Stuur jouw antwoord in via dit formulier (schrijf het antwoord in het invoerveld). Op 10 juni stellen we de winnaars van de kaartjes per mail op de hoogte.

Over Stuk

Win kaartjes voor de verfilming van de thriller Stuk!

Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een aantal klasgenoten op een gruwelijke maar vrijwel onzichtbare manier gepest. Haar ouders zijn sinds een paar jaar gescheiden en haar moeder heeft zich op haar werk gestort om het verdriet te verdringen. Het enige positieve van haar klas is de aanwezigheid van Alec, een rustige, knappe jongen die ouder en wijzer is dan de andere jongens. Hij heeft verkering met Riley, een uitzonderlijk mooi, blond en ook nog lief meisje. Elizabeth stelt zich voor hoe het leven eruit zou zien als ze Riley was. En dan neemt ze een fatale beslissing…

Stuk! geeft commentaar op een schrijnende situatie in de leefwereld van jongeren waarin uiterlijk een belangrijke rol lijkt te spelen en pesten aan de orde van de dag is. Stuk! is een asgrauwe film. Een spannende maatschappelijk relevante thriller.

Benieuwd naar het boek? Bestel het hier! Of lees hier meer over de verfilming.