Afbeelding

Beeld Pexels

Vraag het de schrijfdokter

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of kort verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Op het Schrijven Online-forum kun je schrijfgerelateerde vragen stellen aan schrijver Frank Noë en schrijfster Jowi Schmitz. Iedere week zullen ze één vraag uitkiezen en deze beantwoorden. Heb je vragen over schrijftechniek of schrijfstijl? Dan kun je hier terecht.

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om vragen of verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over Jowi Schmitz

Jowi Schmitz onder andere: WEG, Te vroeg geboren, en Stan en de negen rovers. Ook verschijnt er in ieder nummer van Schijven Magazine een column van haar hand.

Over Frank Noë

Frank Noë is hoofdredacteur bij Schrijven Magazine en heeft meerdere boeken geschreven waaronder De vijfde dag, waarmee hij de longlist van de Jan Wolkers-prijs behaalde.