Tirade Pop-up Schrijfwedstrijd

De schrijfwedstrijd van TiradeHet literair tijdschrift Tirade organiseert de Tirade Pop-up Schrijfwedstijd. Dit doen ze naar aanleiding van de Van Oorschot pop-up store die in Gouda werd geopend.

De schrijfwedstrijd van Tirade

Op 22 maart verzorgt Tirade het programma van de Van Oorschot pop-up store. Tirade organiseert in het kader hiervan een schrijfwedstrijd voor korte verhalen. Iedereen kan zijn of haar kort verhaal inzenden. Als je meedoet, maak je kans op een publicatie in Tirade. De verhalen moeten minimaal 250 en mogen maximaal 1000 woorden bevatten.  Inzenden is mogelijk tot 15 maart 2014. Meer informatie over de voorwaarden vind je op de site van Tirade.

Van Oorschot Pop-up Store

Op zaterdag 22 februari werd de Van Oorschot pop-up store geopend. Dit was op initiatief van Boekhandel Verkaaik aan de Lange Tiendeweg 23 in Gouda. Deze pop-up store bevat het gehele boekenaanbod van Uitgeverij Van Oorschot. Elke zaterdagmiddag komen er schrijvers langs voor interviews, voorleesbeurten en signeersessies. De pop-up store is er tot en met 29 maart 2014.

Bron

www.tirade.nu/?p=12894