Afbeelding

Judith Visser.

Schrijf met Judith Visser aan de crowd novelle

Doe mee aan de crowd novelle en maak kans op feedback van Judith Visser.Iedere maand kun je een nieuw hoofdstuk voor het crowd writing project schrijven. Doe mee en maak kans op feedback van juryleden Judith Visser en Johan van der Ende.

Crowd novelle Screenshot

Thrillerauteur Judith Visser trapte het crowd writing project af met het eerste hoofdstuk van de novelle Screenshot. Jij kunt nu een jaar lang meeschrijven aan de novelle door iedere maand een hoofdstuk te schrijven op basis van de eerdere gekozen hoofdstukken. Je kunt instappen wanneer je maar wil, dus iedereen kan meedoen!

Judith Visser en projectredacteur Johan van der Ende jureren aan het eind van iedere maand de ingezonden hoofdstukken. De winnaar wordt niet alleen opgenomen in de novelle, maar ontvangt ook feedback van Judith. Niet gewonnen? Dan maak je de volgende maand gewoon weer kans. Meedoen dus!

Hoofdstuk vier

In juli en augustus kun je het vierde hoofdstuk van Screenshot schrijven. De deadline is uitgesteld in verband met de vakantieperiode. Lees voordat je aan een nieuw hoofdstuk begint eerst de drie voorgaande hoofdstukken. Die kun je in dit topic vinden. Ook wordt er na ieder hoofdstuk een richtlijn gegeven door Judith voor het volgende hoofdstuk. Lees de richtlijn in dit topic.

Is dit je eerste hoofdstuk en weet je niet goed hoe je moet beginnen? Om jullie een handje te helpen heeft Johan een evaluatie geschreven waarin zowel sterke plotwendingen als verbeterpunten van voorgaande inzendingen worden aangekaart. Doe hier je voordeel aan en lees de evaluatie voordat je aan hoofdstuk vier begint.

Regels en deadline

Ben je er klaar voor? Nadat je de drie voorgaande hoofdstukken hebt gelezen, kun je aan de slag. Let op: voor het schrijven van een hoofdstuk zijn een aantal regels bepaald, zoals een maximum van 2.000 woorden. Hierin wordt ook uitgelegd hoe je jouw hoofdstuk kunt insturen. Lees de regels hier.

De deadline van hoofdstuk vier valt op woensdag vrijdag 30 augustus. De winnaar wordt op maandag 2 september bekendgemaakt.

Wij wensen alle deelnemers succes, en vooral veel schrijfplezier!

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/crowd-novelle-screenshot