Schrijf je fit met Januari schrijfmaand – opdracht #8

Een maand lang, elke week op maandag en woensdag publiceren we twee schrijfoefeningen van 4 verschillende schrijfcoaches (Maria van Deutekom, Inanna van den Berg, Elizabeth van den Dries, Natasza Tardio en Gijsje Kooter) om in conditie te komen.

Opdracht 8 - Het muziekinstrument

Schrijf vanuit de beleving van een muziekinstrument dat voor het eerst gaat optreden met je hoofdpersoon. Schrijf in 250/300 woorden je verhaal.

Zodra je de opdracht gemaakt hebt, kun je het verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen Elizabeth van den Dries en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo in zijn werking:

  • Klik op deze link
  • Voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel) en klik op 'Bewaren'
  • Wacht op feedback of geef eventueel feedback op andere verhalen.

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over schrijfcoach Elizabeth van den Dries

Na de Schrijversvakschool 't Colofon startte Elizabeth van den Dries met het geven van schrijfcursussen en workshops aan kinderen en volwassenen. Fictie en non-fictie. Ze schreef een gedichtenbundel en vijf kinderboeken, waarvan twee boeken met verborgen pagina's waartussen een eigen verhaal en tekening geschoven kan worden. Afgelopen zomer verscheen haar roman Ik lief je bij Uitgeverij Paris Books.

Wil je meer weten over Elizabeth van den Dries? Bezoek hier haar website. Ze is ook te vinden op Facebook

Techniek