Schijfmasterclass door Thomas Olde Heuvelt

Thriller- en fantasyauteur Thomas Olde Heuvelt organiseert 6 en 14 juni een schrijfmasterclass in ’s Hertogenbosch waar hij de kneepjes van het schrijversvak zal gaan vertellen.

2 verschillende masterclasses

6 en 14 juni zijn twee verschillende masterclasses. De eerste dag zal in het teken staan van Verhalen, hier focust hij zich op de originaliteit van een verhaal, de diepgang, thematiek en het ontstaan van het concept. De tweede dag staat in het teken van Schrijven, hier gaat hij dieper in op techniek, stijl en de praktische zaken van het schrijfvak. Het is mogelijk om beide dagen te volgen want er is geen overlap. Er zullen veel praktijkopdrachten worden gegeven en leerzame trucs waardoor je meer inzicht in je eigen schrijverschap krijgt. Verder maakt het niet uit of je beginnend of ervaren schrijver bent, je kan altijd mee doen. 

Thomas Olde Heuvelt

Naast zijn literaire succes brengt hij ook veel tijd door met het geven van workshops aan studenten in Nederland en Vlaanderen. Olde Heuvelt schreef verschillende thriller- en fantasy boeken en hij is medeorganisator van de Paul Harland Prijs.

Meer informatie en het inschrijfformulier van de masterclass is hier te vinden. 

Uitgeven

Techniek

Service