Afbeelding

Op 3 april gaat de TwitterThriller van Schrijven Online van start.

Op 3 april start de TwitterThriller

Op 3 april gaat de TwitterThriller van Schrijven Online van start.Na de succesvolle TwitterTale en de daaropvolgende TwitterSong, die nog steeds op volle toeren draait, komt de redactie van Schrijven Online nu met de TwitterThriller: twee dagen lang een thriller in tweets schrijven. Doe ook mee!

Hoe werkt het?
Op dinsdag 3 april om precies 10:00 uur kondigt @schrijvenonline de eerste zin van de TwitterThriller aan. Volgers van @schrijvenonline kunnen daarop een tweede zin tweeten met de hashtag #TwitterThriller. De redactie kiest om 11:00 uur de beste tweede zin van het verhaal. Volgers kunnen daarop een derde zin verzinnen.

Dit gaat elk uur door totdat de achtste zin om 17:00 uur wordt gekozen. Volgers kunnen dan een negende zin tweeten in de avond of zelfs nacht van 3 april. Om 10:00 uur op woensdag 4 april kiest de redactie de negende zin en loopt de TwitterThriller wederom door tot 17:00 uur. De thriller zal dan bestaan uit zestien tweets. Vanaf 17:00 uur kunnen volgers bovendien een titel van het verhaal tweeten, die op 18:00 uur door de redactie wordt gekozen.

De TwitterThriller wordt elk uur bijgehouden in een bericht op de homepage van Schrijven Online onder vermelding van de volgers van wie de zinnen zijn gekozen. Houd de website dus goed in de gaten! De TwitterThriller wordt tevens gepubliceerd in het derde nummer van Schrijven Magazine, dat in juni zal verschijnen.

Tot 3 april op Twitter!

Bron

http://twitter.com/#!/schrijvenonline