Nu op het forum: op gesprek bij een uitgever en naar de drukkerij

Nu op het forum: op gesprek bij een uitgever en naar de drukkerijOp het Schrijven Online-forum komen schrijvers bijeen om elkaar te helpen, te brainstormen en elkaar van feedback te voorzien. Wat speelt er op dit moment op het forum?

Hoe bereid ik mij voor op een gesprek met een uitgever?
Veel aspirant schrijvers hopen op een dag uitgenodigd te worden op gesprek bij een uitgeverij. Eén van onze forumleden is uitgenodigd om haar boekidee (non-fictie)  te komen toelichten. Wat kun je van zo’n gesprek verwachten? En belangrijker nog: Hoe bereid je je erop voor? Praat mee!  


Ervaringen met drukkerijen gevraagd

Eén van onze forumleden wil zijn/haar boek laten drukken bij een drukkerij en is benieuwd naar ervaringen hiermee van andere forumleden. Heb jij je boek zelf laten drukken of op een andere manier iets uitgegeven in eigen beheer? Of heb je wellicht een e-boek gepubliceerd? Deel je ervaringen hier!

 

De schrijfdokter weet raad

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of korte verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op het themaforum ‘Vraag het de schrijfdokter’ kun je al je brandende vragen stellen aan de schrijfdokter. Ga naar het forum en deel je vraag!


Wekelijke schrijfopdracht

Gratis feedback ontvangen op je schrijfwerk? Doe mee aan de wekelijkse schrijfopdracht.
Elke week wordt er op woensdag een nieuwe schrijfopdracht geplaatst op het forum. Na het maken van de opdracht kun je je tekst op het forum posten, waar andere leden en de schrijfcoach je feedback kunnen geven. De opdrachten lopen uiteen: van poëzie tot korte verhalen en zelfs teksten zonder de letter e. Schrijf je mee?