Nu op het forum: nieuwe schrijfdoelen & vertaler gezocht!

Nu op het forum Op het Schrijven Online-forum komen schrijvers bijeen om elkaar te helpen, te brainstormen en elkaar van feedback te voorzien. Wat speelt er op dit moment op het forum?

Wat zijn jouw schrijfdoelen deze maand?

De eerste week van een nieuwe maand! Wat zijn jouw schrijfdoelen voor juli? Eén forumlid heeft het doel om een schrijfboek te lezen, een ander is een eigen bundel aan het samenstellen. Lees het hier en wordt geïnspireerd! 

 

Vertaler gezocht!

Eén van onze forumleden zoekt dringend een vertaler, iemand die Nederlands en Engels spreekt en bij voorkeur ook Portugees. Is deze job perfect voor jou? Of ken jij iemand die aan deze eisen voldoet? Kijk hier voor meer informatie!  

 

De schrijfdokter weet raad

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of korte verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op het themaforum ‘Vraag het de schrijfdokter’ kun je al je brandende vragen stellen aan de schrijfdokter. Ga naar het forum en deel je vraag!


Wekelijke schrijfopdracht

Gratis feedback ontvangen op je schrijfwerk? Doe mee aan de wekelijkse schrijfopdracht.
Elke week wordt er op woensdag een nieuwe schrijfopdracht geplaatst op het forum. Na het maken van de opdracht kun je je tekst op het forum posten, waar andere leden en de schrijfcoach je feedback kunnen geven. De opdrachten lopen uiteen: van poëzie tot korte verhalen en zelfs teksten zonder de letter e. Schrijf je mee?