Nu op het forum: alledaagse dag beschrijven en filmers zoeken verhaal

Nu op het forum: alledaagse dag beschrijven en filmers zoeken verhaalOp het Schrijven Online-forum komen schrijvers bijeen om elkaar te helpen, te brainstormen en elkaar van feedback te voorzien. Wat speelt er op dit moment op het forum?

Kort verhaal gezocht voor verfilming

Twee beginnende filmmakers zijn op zoek naar een kort verhaal om te verfilmen in de genres drama, horror of avontuur. Het is een hobbyproject, maar met professioneel materiaal. Zou jij je korte verhaal verfilmd willen zien? Kijk dan snel op het forum.

Alledaagse dag beschrijven

Soms komt een verhaal rustig op gang, en leeft de hoofdpersoon zijn gewone leven terwijl er wordt opgebouwd naar een spannende wending. Maar hoe zorg je dat de alledaagse gebeurtenissen een heel hoofdstuk lang interessant blijven? Dat is een vraag waar een van onze forumleden mee zit. Klik hier om mee te praten.

De schrijfdokter weet raad

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of korte verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op het themaforum 'Vraag het de schrijfdokter' kun je al je brandende vragen stellen aan de schrijfdokter. Ga naar het forum en deel je vraag!

Wekelijke schrijfopdracht

Gratis feedback ontvangen op je schrijfwerk? Doe mee aan de wekelijkse schrijfopdracht.
Elke week wordt er op woensdag een nieuwe schrijfopdracht geplaatst op het forum. Na het maken van de opdracht kun je je tekst op het forum posten, waar andere leden en de schrijfcoach je feedback kunnen geven. Schrijf je mee?