Afbeelding

Kees 't Hart. Foto: Euf Lindeboom

Meld je aan voor de WvhS-workshop van Kees ’t Hart

Kees 't Hart. Foto: Euf LindeboomSchrijven is schrappen, is kritisch kijken naar je eigen teksten, nog een keer kijken en dan herschrijven. Kees ’t Hart, auteur èn docent aan de Querido Academie, loopt met de deelnemers van de workshop met een kritische blik door de teksten die zij hebben ingeleverd.

Hij wijst je op “verboden woorden”, “blubberzinnen” en geeft je verder tips een aanwijzingen hoe je je tekst beter en puntiger kunt maken.
Van de deelnemers wordt gevraagd dat ze van tevoren een tekstfragment inleveren van ca. 150 woorden. Kees zal in de workshop een aantal van die fragmenten behandelen; de rest van de fragmenten zal hij van schriftelijk commentaar voorzien.

Kees ’t Hart is auteur. Zijn laatste boek Teatro Olimpico staat op de Longlist van de ECI Literatuurprijs. Verder verzorgt hij voor de Querido Academie de Leergang Literaire Fictie, die in september van start gaat.

Op woensdag 9 september van 18:00 tot 19:30 uur geeft Kees 't Hart een workshop in boekhandel Scheltema in Amsterdam. Deelnemers krijgen ruim voor de workshop een mail met daarin instructies over de aan te leveren tekst en andere praktische informatie. Wees er snel bij! Het maximaal aantal deelnemers aan de workshop is 14. *VOL*

Techniek