Afbeelding

Geertje Couwenbergh. Foto door Stijn Rademaker

Lust in je leven door schrijven

Schrijfcursus Lust in je leven door schrijven van Geertje Couwenbergh.Begin het nieuwe jaar goed; start in januari met de schrijfcursus Lust in je leven door schrijven van de bevlogen schrijfdocent Geertje Couwenbergh!

Schrijven met je zintuigen

Schrijven doe je met je hele wezen, niet alleen met je brein. Je schrijft met je zintuigen, je herinneringen, je verlangens, je organen. Deze schrijfcursus is bedoeld om je schrijfzin aan te wakkeren.

Het effect van deze cursus is tweeledig: allereerst train je je schrijfspieren. Je ontwikkelt kracht, flexibiliteit en moed - de drie onmisbare spiergroepen van een goede schrijver. Tegelijkertijd bouw je een vriendschappelijke relatie op met je belangrijkste schrijfgereedschap: je eigen geest. Die combinatie van spierballen en hartelijkheid maakt je een geweldige schrijver.

Bestel de schrijfcursus Lust in je leven door schrijven nu!

Schrijfdocent Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh is columnist, schrijfleraar en auteur. Ze schrijft voor diverse bladen en geeft schrijfworkshops in binnen- en buitenland. Exclusief voor Schrijven Online Academie ontwikkelde ze deze cursus, vol nieuw materiaal, uitgebreide voorbeelden, inspiratie en uiteraard, talloze schrijfoefeningen. Alles om het buskruit in je pen en leven te doen ontsteken.

Goede en betaalbare schrijfcursussen

Schrijven Online Academie biedt een uitgebreid aanbod aan schrijfcursussen, onder meer over het schrijven van spannende verhalen. Ook bieden we trainingen aan waarmee je je technische taalvaardigheden weer op peil kunt brengen.

Onze docenten hebben hun sporen verdiend als schrijver, zoals Mirjam Boelsums en Lupko Ellen. Tijdens de cursussen krijg je hoogwaardige feedback en ondersteuning van je docent, en bovendien krijg je bij elke cursus een uitgebreid naslagwerk met schrijftips, -theorie en -opdrachten.

Bekijk hier de cursussen en online trainingen die Schrijven Online Academie aanbiedt.

Bron

www.schrijvenonline.org/academie/lust-in-je-leven-door-schrijven

Techniek

Service