Afbeelding

Anne Enright. Foto door Dominick Walsh

György Konrád en Edna O’Brien op literatuurfestival City2Cities

György Konrád en Edna O’Brien op literatuurfestival City2Cities.De Internationale Literatuurdagen Utrecht City2Cities vinden plaats op 5 tot en met 13 april 2014. Dit jaar zijn Dublin en Boedapest themasteden van City2Cities. De Hongaarse schrijver György Konrád en Ierse schrijfsters Anne Enright en Edna O’Brien vertegenwoordigen deze steden.

Belle van Zuylenlezing

Op zondag 6 april geeft Konrád de jaarlijkse Belle van Zuylenlezing. Deze lezing vindt plaats om 15.15 uur in de City2Cities Spiegeltent op de Korte Nieuwstraat 24 in Utrecht. Voor meer informatie over de Belle van Zuylenlezing en Konrád, klik hier.

Enright en O’Brien

Enright en O’Brien geven acte de présence tijdens het slotevenement op zondag 13 april. De locatie van dit evenement is Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht 49, Utrecht, en het vindt plaats tussen 13.00 en 18.00 uur. Voor meer informatie over dit slotevenement, klik hier.

Tijdens het City2Cities zijn er ook filmvertoningen, literaire diners en optredens van tientallen schrijvers. Je kunt ook deelnemen aan leescursussen rond de twee klassieke schrijvers Sándor Márai en James Joyce. Een overzicht van het programma vind je op de website van City2Cities.