Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Kom ongedwongen schrijven in Eindhoven, creëer personages in Zwolle, of geniet van poëzie in Oosterbeek.

Schrijfcafé Stroomvantaal

Datum: zaterdag 26 augustus van 10:00-12:15
Locatie: Eindhoven

Stroomvantaal organiseert maandelijks een schrijfcafé, afwisselend in Eindhoven en Vught. Het is een laagdrempelige manier om ongedwongen te schrijven en nieuwe inspiratie op te doen. In het schrijfcafé ga je aan de slag met toegankelijke schrijfopdrachten en kun je het resultaat delen met andere deelnemers. Schrijfervaring is niet nodig.

Kijk hier voor meer informatie.

Personages vinden in de stad

Datum: zaterdag 26 augustus van 12:30-17:00
Locatie: Zwolle

Tijdens dit schrijfuitje ga je op zoek naar personages in het centrum van Zwolle. Na een inleiding over het creëren van personages en wat korte opdrachten, wandel je door de stad om inspiratie op te doen. Onder het genot van thee/koffie en gebak werk je vervolgens je personage verder uit. Je gaat naar huis met een personagemap met daarin de ontwikkeling van je personage en een handige checklist.

Kijk hier voor meer informatie.

Poëziefestival Het Park Vertelt

Datum: zondag 27 augustus van 13:30-17:30
Locatie: Oosterbeek

Komende zondag zijn poëzieliefhebbers welkom in Park Hartenstein om te genieten van gedichten en korte verhalen. Er zijn optredens van A.L Snijders, Anne Vegter en Delphine Lecompte, afgewisseld met Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse muziek. Tussendoor kunnen bezoekers struinen langs kraampjes met poëziebundels en mooi geschept papier, en voor de jongsten zijn er workshops om zelf papier te maken.

Kijk hier voor meer informatie.