Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Bezoek dan een van deze schrijfactiviteiten!

Schrijfcafé in Arnhem

Datum: vrijdag 14 juli van 10:15-12:15
Locatie: Arnhem

Op vrijdagochtend organiseert Lisette Dröge voor de tweede keer een schrijfcafé waarin je samen met anderen kunt schrijven. Aan de hand van schrijfoefeningen rondom een thema komen er vanzelf teksten op papier. Schrijfervaring is optioneel: het gaat om plezier in het schrijven.

Kijk hier voor meer informatie

Dichters in de Prinsentuin

Datum: 14-15-16 juli
Locatie: Groningen

De historische Prinsentuin in Groningen is komend weekend het toneel voor de twintigste editie van poëziefestival Dichters in de Prinsentuin. Op dit grootste openlucht-poëziefestival van de Benelux kun je genieten van optredens van zo'n 60 dichters zoals Ted van Lieshout, Monika Rinck, Simone Atangana Bekono en broeder Dieleman.

Kijk hier voor meer informatie

Book & Beach

Datum: zaterdag 15 juli
Locatie: Zandvoort en Amsterdam

Waar kun je beter een boek lezen dan op het strand? Komende zaterdag maakt uitgeverij Atlas Contact het de strandgangers bij Zandvoort en op stadsstrand Blijburg extra aantrekkelijk met een speciale Boekenbus en pop-uplezingen van auteurs: Bert Wagendorp (bekend van de moderne klassieker Ventoux) vertelt over zijn nieuwe boek Masser Brock en Roos Schlikker over haar eerste roman Huisje boompje beest. Ondertussen kun je bij redacteuren Nelleke Geel en Tilly Hermans terecht voor een boekenconsult.

Kijk hier voor meer informatie

Techniek