Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Bezoek een schrijfcafé in Utrecht of Doorn of doe schrijfinspiratie op in de natuur van Amelisweerd.

Schrijfcafé Louis Hartlooper Complex

Datum: zaterdag 2 september van 11:00-13:00
Locatie: Utrecht

Nu de zomer voorbij is, gaat in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht het Schrijfcafé van start. Vanaf september t/m juni kun je hier elke eerste zaterdag terecht om te schrijven aan de hand van laagdrempelige opdrachten, onder begeleiding van schrijfdocente Nanda Huneman. Het thema van aankomende zaterdag is 'de terugkeer': de held in een verhaal die na de crisis terug naar huis keert, maar ook je eigen terugkeer van de vakantie naar het gewone leven.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfcafé bij Kamp&Rozen

Datum: zaterdag 2 september van 10:00-12:00
Locatie: Doorn

Liever dat zomervakantiegevoel nog wat langer vasthouden? Dan kun je terecht bij het schrijfcafé in ontbijt- en brunchrestaurant Kamp&Rozen in Doorn, met Korine van Veldhuijsen. Zij zorgt voor oefeningen die je helpen om je vakantieherinneringen op papier te vangen, of je nou schrijfervaring hebt of niet. 'Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal' is het idee achter deze schrijfochtend.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfwandeling in Amelisweerd

Datum: zondag 3 september van 10:00-13:00
Locatie: Utrecht

Zintrige organiseert komende zondag een schrijfwandeling door de natuur van Amelisweerd. Vooraf ontvang je een schrijfopdracht waar je tijdens de wandeling van ongeveer 3 kilometer over kunt nadenken. Vervolgens is er een uur de tijd om de opgedane inspiratie om te zetten in een verhaal. Het niveau van schrijven is niet belangrijk, als je er maar plezier aan beleeft.

Kijk hier voor meer informatie.