Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Bezoek dan een van deze schrijfactiviteiten!

Schrijfworkshop met dichter Tjitske Jansen

Datum: zaterdag 1 juli van 11:00-17:00
Locatie: Amersfoort

In de Bibliotheek het Eemhuis in Amersfoort kun je komende zaterdag een schrijfworkshop volgen van dichter en writer in residence Tjitske Jansen. Jansen schrijft het liefst over herinneringen en wil mensen op het hart drukken dat wie je bent als mens, belangrijker is dan functioneren en voldoen aan verwachtingen. De workshop is in het kader van de schrijfwedstrijd ‘Heilige Huisjes’, georganiseerd door de Bibliotheek Eemland, waarvan de deadline 15 juli is.
Kijk hier voor informatie over de workshop en hier voor de schrijfwedstrijd.

Creatief en helend schrijven met Ernestine Comvalius

Datum: zondag 2 juli van 14:00-17:00
Locatie: Amsterdam

Even het hectische dagelijkse leven achter je laten? Ga wandelen en schrijven met schrijver/dichter Ernestine Comvalius in en bij de Gaasperzoom. Laat je inspireren door de natuur, door andere auteurs en vooral door je eigen verleden, heden en toekomst. Dit is de eerste van een serie van vier workshops, die ook afzonderlijk te volgen zijn.
Kijk hier voor meer informatie.

Poëzie in de Pastorie

Datum: zaterdag 1 juli van 19:00-22:30 en zondag 2 juli van 13:00-19:00
Locatie: Holsbeek (BE)

Vlaamse poëzieliefhebbers kunnen dit weekend hun hart ophalen bij het gratis festival Poëzie in de Pastorie in Sint-Pieters-Rode. Zaterdagavond ligt de focus op dichters uit de regio, en op zondag wordt de pastorietuin omgetoverd tot een poëzie- en picknickzone met zowel gevestigde dichters als aanstormend talent uit België en Nederland. Verder zijn er muzikale intermezzo’s, kun je struinen over de boekenmarkt, en is er ook voor de jongste bezoekers genoeg te beleven.
Kijk hier voor meer informatie.

Techniek