De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Poëtisch advies van Wilma van den Akker

Op zondag 18 september organiseren wij de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016. Er worden inspirerende lezingen en schrijfworkshops gegeven. Bij Wilma van den Akker kun je poëtisch advies vragen. Hieronder vertellen we je er meer over

Er zijn veel dichters onder ons. Het schrijven van een gedicht is vaak een persoonlijke kwestie, waarbij gevoelens direct op papier worden gezet. De emotionele lading maakt zo'n gedicht belangrijk voor de dichter, maar hoe is dat voor de lezer? Wat is een goed gedicht? Hoe schrijf je gedichten die raken, zonder dat het draken zijn? Daarvoor heb je als dichter allerlei poëtische middelen tot je beschikking, vormtechnisch en inhoudelijk. Heb je vragen hierover, of wil je een inspirerende opdracht om tot een gedicht te komen? Kom dan met je gedicht naar de tafel van Wilma van den Akker - Mevrouw SchrijfTaal  - op de Schrijfdag. Zij geeft deskundige feedback over de sterke kanten van jouw gedicht en punten ter verbetering.

Wilma van den Akker heeft al veel dichters zorgvuldig en uitgebreid feedback gegeven, onder andere bij de online cursus Gedichten Schrijven van de Schrijven Online Academie. Een cursist schreef:

"Met deze cursus kreeg ik al zoveel antwoorden op zoveel vragen, je hebt voor mij voor altijd het verschil gemaakt"

Wilma geeft ook individuele schrijfcoaching en manuscriptbeoordeling. In het najaar start ze voor het eerst een intensieve maandelijkse poëziewerkplaats bij de Volksuniversiteit Amstelland.

Wilma publiceerde haar dichtbundel Nageljongenstraat in de Windroosreeks en schreef poëzierecensies en Klassiekers voor Literatuursite Meander. In 2013 behaalde zij het certificaat Docent Creatief Schrijven (DOCS). Poëzieonderwijs is haar specialisme, daarnaast geeft ze ook basiscursussen creatief schrijven en korte verhalen schrijven. Voor meer schrijfactiviteiten, bezoek hier haar website.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee
___________________________________________________________________________

DE SCHRIJVEN MAGAZINE SCHRIJFDAG 2016 | HET PROGRAMMA


De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 wordt een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Bovendien kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, geven we taaladvies en staat er een batterij schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.
Je kunt lezingen en workshops verwachten van de razend populaire schrijfcoaches Geertje Couwenbergh en Geert Kimpen, topredacteuren Tilly Hermans en Sander Blom (beiden werkzaam bij uitgeverij Atlas Contact), fantasy-expert Martijn Lindeboom, ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo, expert familiegeschiedenis Olga Majeau, non-fictie-coach Maria Genova, het thrillerschrijverscollectief Moordwijven, topdebutante Inge Schilperoord en vele, vele anderen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 | zondag 18 september van 11:00 tot 18:00 u. | Theater De Omval in Diemen.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee


Techniek