Afbeelding

Cover Schrijven Magazine

5 redenen waarom je het oktobernummer van Schrijven Magazine niet wil missen!

Mis het oktobernummer van Schrijven Magazine niet!Het schrijfseizoen begint weer. Daarom besteden we in het oktobernummer van Schrijven Magazine extra aandacht aan schrijfopleidingen. Maar het oktobernummer biedt nog veel meer! 5 redenen waarom je dit nummer niet wil missen:

  1. Omdat we de resultaten van ons Schrijfopleidingen-onderzoek presenteren. Alles wat je wil weten over de kwaliteit van schrijfopleidingen in één artikel!
  2. Omdat we uitzochten welke (grote) schrijvers een schrijfopleiding volgden!
  3. Omdat we jje haarfijn uitleggen hoe je – naast werk en gezin – tijd (en ruimte) vindt om te schrijven!
  4. Omdat een van de beste jonge schrijfsters van Nederland, Carolina Trujillo (abonnees kennen Carolina ook van de cartoons die ze maakt voor Schrijven Magazine), je 10 uitgebreide schrijftips geeft waar je echt wat aan hebt! (Bijvoorbeeld: interview je hele familie).
  5. Omdat je in dit nummer schrijftips vindt van thrillerauteur Loes den Hollander, een tutorial ‘Zo maak je een goede boekcover’, het artikel ‘Jouw boek gratis gepubliceerd in de V.S. Nep of echt?’ en natuurlijk ook onze veelgelezen vaste rubrieken: Tekstuur Kidlit (kinderboekenschrijver Mireille Geus bespreekt een ingezonden verhaal voor kinderen), Tekstuur Proza (schrijfdocent Yke Schotanus bespreekt een ingezonden kort verhaal of romanfragment) en Dichter aan het werk, over het schrijven van poëzie.

Mis dit nummer niet, neem vóór dinsdag 23 september 16.00 u. een abonnement. Profiteer van onze superaanbieding!

Superaanbieding

Ben je al abonnee? Werf een schrijfvriendin of -vriend als abonnee voor Schrijven Magazine en krijg zelf een cadeau!