# 217 De zwarte poes

Vanwege het mooie weer ga ik slechts gekleed in een bikinibroekje buiten op een ligstoel liggen. Verschijnt die verrekte witte kat van de buren weer in de tuin. Hij is altijd op zoek naar mijn zwarte poes. Hij miauwt alsof hij pijn heeft. Nog even en ik zal hem duidelijk laten voelen wat pijn is. Ondanks mijn scheldwoorden gaat hij niet weg, maar komt juist dichterbij. De buren moeten mij ook gehoord hebben, maar doen weer alsof ze Oost-Indisch doof zijn. Misschien moet ik maar vergif in de tuin leggen, zodat de witte kat het loodje legt. Tenslotte komt mijn poes daar niet. Ik blaas naar de kat zoals hij naar mij blaast. Daarna ga ik ontspannen met de handen achter mijn hoofd liggen en laat me bruinen. Ineens schrik ik me wild. De witte kat springt op me, trekt met zijn poten mijn broekje naar beneden en bijt in mijn zwarte poes. (Sorry, Odile)

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Aangepast. Ik vraag me af of ik dit moet laten staan of verwijderen.
Lekker laten staan. :nod: Het is een heerlijke invulling tussen al die moorddadige katten, bovendien kan jij dit maken ;)
27 oktober 2018 - 20:40

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb er nog steeds last van, May Laysen.
Tja, Tja, reageer je nu op mij of op May Laysen? De enige verwantschap die ik kan bedenken is dat ik in mei ben geboren. Ik ben niet haar en zij is niet mij ....
29 oktober 2018 - 16:53