Start » Activiteit » Spreekuur eigen beheer (gratis)

Spreekuur eigen beheer (gratis)

Soort: overig
Wie: Muriël Kleisterlee, Redactiepalet

Overweeg jij je boek uit te geven in eigen beheer, maar heb je nog vragen of ben je er nog onzeker over? Tot en met de Week van het Schrijven geeft schrijfcoach/uitgeefadviseur Muriël Kleisterlee 5x 20 minuten gratis advies weg over uitgeven in eigen beheer weg. Of je nu vragen hebt over redactie, vormgeving, printing-on-demand, drukwerk, marketing of verkoop, je kunt ze allemaal voorleggen (telefonisch of per Skype).

Met wie ga je spreken?
Muriël Kleisterlee heeft een eigen redactiebureau, Redactiepalet, en volgt als eindredacteur/journalist voor Schrijven Magazine de ontwikkelingen op gebied van eigen beheer op de voet. Ook schreef ze twee boeken over Bruce Springsteen, die ze succesvol in eigen beheer uitgaf en uitverkocht. Verder werd er een verhaal van haar gepubliceerd in 'Bruce en ik - 29 odes aan Bruce Springsteen' (Uitgeverij Brandt). Muriël is daarnaast een ervaren boekenredacteur (fictie & non-fictie) en schrijfcoach (non-fictie). Ze verzorgde de eindcorrectie van o.a. de bestseller 'De poepdokter – Gezond van mond tot kont' (Splint Media). Ook was Muriël verantwoordelijk voor de eindredactie van enkele vakgerelateerde titels (Kessels & Smit) en de correctie van twee kinderverhalen. Als schrijfcoach en uitgeefadviseur begeleidde ze een ondernemer die een boek in eigen beheer wilde uitgeven en dat als marketing- en pr-middel heeft ingezet.

Afspraak maken voor het spreekuur: stuur uiterlijk 17 september 2017 je 3-5 belangrijkste vragen over uitgeven in eigen beheer naar muriel@redactiepalet.nl. Als je bij de eerste vijf aanmeldingen voor het spreekuur zit, maken we vervolgens een afspraak voor het gratis consult (mogelijk t/m december 2017). Het gesprek kan telefonisch of per Skype plaatsvinden.

Provincie: afstand
Waar: Via telefoon/Skype
Wanneer: Op afspraak
Hoeveel: gratis
Meer informatie: http://redactiepalet.nl/diensten/schrijfcoach/

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt
Schrijven Magazine SUPERAANBIEDING

Korting én 3 cadeaus!

Word nu abonnee!

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!