Start » Activiteit » Schrijven over je leven in Frankrijk

Schrijven over je leven in Frankrijk

Soort: schrijfvakantie
Wie: Magazijn Memoria | Schrijf-t je verhaal

Een geheel verzorgde week in een schitterende omgeving om in alle rust te schrijven over je leven. Het programma bestaat uit veel schrijven, persoonlijke schrijfbegeleiding en er is tijd voor wandelingen, heerlijk vegetarisch eten en inspirerende excursies.

> Een ideale start (of het vervolg) van je biografie
Wil jij je levensverhaal vastleggen? Of het verhaal van je familie of van bijvoorbeeld je moeder? Wanneer je jezelf de tijd en aandacht hiervoor gunt, heb je aan het einde van deze week een rijkdom aan persoonlijke notities in handen. De heerlijke Drôme, ver weg van het dagelijkse leven, is een ideale omgeving om te schrijven. De stilte en de schoonheid van de bergen om je heen geven je de rust en ruimte hiervoor. De extra individuele en professionele begeleiding geeft je handvatten voor jouw eigen vervolg. Misschien wordt het wel een boek?

> Een hele week schrijven?
Ja, elke dag ga je schrijven. Veel oefeningen en wat theorie maken de pen en je geheugen los. In en om vakantiehuis Les Granges creëren we genoeg plekjes om rustig aan de slag te kunnen gaan. Naast het schrijven is er tijd voor ontspanning en voor lekker eten en gaan we erop uit voor inspirerende activiteiten, zoals een wandeling door de bergen en een marktbezoek in een naburig dorpje.

> Waarom met Marleen en bij Froukje?
Marleen Schepers is een ervaren journalist, interviewer en tekstschrijver. Met haar bedrijf Magazijn Memoria helpt zij mensen bij het optekenen van hun herinneringen. Als schrijfcoach richt zij zich op creatief schrijven over het leven, over je jeugd, over een dierbare overledene. Froukje Frohn vond zo'n tien jaar geleden haar woon- en werkplek in de Drôme, in het gehucht Bouvières. Samen met partner Pieter runt zij Les Granges.

> Iedereen kan meedoen, met of zonder schrijfervaring.

> Voor 5 - 7 deelnemers.

> De kosten zijn inclusief btw, de cursus, het verblijf, de vegetarische maaltijden bij Les Granges en gezamenlijke activiteiten en excursies.

> Tip: Je kunt met de trein naar Valence reizen. Wij helpen je graag bij zoeken en boeken.

Provincie: buitenland
Waar: Frankrijk
Wanneer: 14 t/m 20 mei 2017
Hoeveel: € 590
Meer informatie: www.magazijnmemoria.nl/schrijfweken/

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg ons!
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar