Start » Activiteit » Schrijven en architectuur in Toscane

Schrijven en architectuur in Toscane

Soort: schrijfvakantie
Wie: Onsia Goemans

Onsia Goemans organiseert een themareis naar Toscane: schrijven en architectuur. In de week van 27 mei tot en met 3 juni 2017 kun je in het prachtig gelegen Casa Speri in het noorden van Toscane schrijven en kennis maken met een paar architectonische highlights in de omgeving.

Het voormalig Toscaanse boerenhuis Casa Speri, met privézwembad en een grote tuin omringd door een fruit- en olijfgaard, is een oase van rust. Op het terras met uitzicht over Pescia zal Chrétien Breukers dagelijks de deelnemers begeleiden bij het schrijven van een paar verhalen. Het combineren van de twee disciplines, schrijven en architectuur, leidt tot nieuwe inzichten en helpt je je schrijftalent verder te ontwikkelen.

Onsia Goemans verzorgt bezoeken aan de stad Lucca en aan de Vila Celle in Pistoia en Florence. Deze mooie locaties zijn in overleg met Chretien Breukers gekozen en vormen een onderdeel van deze schrijfcursus. De lessen en de excursies zijn de basis voor het verhaal (of verhalen) dat we in deze week gaan schrijven: het wordt van fundament tot dak opgebouwd.

Na afloop van de week gaan we de verhalen van de deelnemers verzamelen en uitgeven. Chrétien Breukers zal ook na de schrijfweek het tijdens de schrijfweek gemaakte werk van de deelnemers ondersteunen en redigeren.

Op verzoek zijn andere uitstapjes te organiseren. Denk aan een scootertripje naar Svizzera Pesciatina, het achterland van Pescia, of een bezoek aan Pisa of Prato.

Provincie: buitenland
Waar: Italie
Wanneer: 27 mei - 3 juni 2017
Hoeveel: € 980
Meer informatie: http://onsiagoemans.nl/event/schrijven-en-architectuur-toscane/

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Moleskine cadeau? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis Moleskine opschrijfboekje bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Bestel nu!
Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!
Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg ons!