Start » Activiteit » schrijfweekend

schrijfweekend

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marelle Boersma auteur en schrijfdocent

Wat is het? Een schrijfweekend
Waar is het? In Slijk Ewijk in de Betuwe
Wanneer? 17-19 februari
Wat kost het? € 375
Wat is inclusief? Workshops met hand-out, schrijfcoaching, overnachtingen &ontbijt.
Wat is excl? lunch en diner

In een prachtige luxe B&B in de Betuwe organiseert auteur en schrijfdocent Marelle Boersma schrijfweekenden.
Kijk op de website of er nog plek is, de schrijfweekenden lopen vaak snel vol
http://www.marelleboersma.nl/workshop-schrijven/sc...
Wil je weten welk weekend voor jou geschikt is, neem dan gewoon even contact op met Marelle

Ervaring:
Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in het onderwijs, weet Marelle hoe ze het beste uit jou naar boven kan halen. Haar onderwijsinstelling is officieel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (crkbo)

Barbara schreef over het weekend: Ik merkte dat naarmate mijn boek vorderde ik meer behoefte kreeg aan concrete handvatten in plaats van vrijblijvende schrijfoefeningen en schrijftijd. Een schrijfweekend in de Betuwe was voor mij het antwoord. De begeleiding was strak, persoonlijk en gericht op resultaat. Daarnaast liet de beperkte tijdspanne van drie dagen geen tijd over voor lummelen.

Schrijfworkshops:
Voorafgaande aan het schrijfweekend stuur je me een deel van je verhaal toe, zodat ik me goed kan voorbereiden op de schrijfcoaching die je krijgt. Tijdens de weekend krijg je diverse schrijfworkshops over schrijftechnieken. Deze techniek wordt gecombineerd met oefeningen die je direct kunt toepassen op jouw verhaal. Je krijgt hierdoor nieuwe inspiratie om jouw boek te schrijven en naar een hoger level te tillen of juist meer verdieping te geven.

Schrijfcoaching:
Tijdens het weekend gaan we samen sparren over jouw verhaal. Ik zet je op het juist spoor, of geef aan hoe je meer verdieping in je verhaal kunt brengen. Net wat jouw verhaal nodig heeft.

Genre:
De schrijftechnieken die ik aanbied zijn universeel, dus het maakt niet uit of je aan een levensverhaal, thriller, roman of een kinderboek werkt. Ik geef daarbij iets aangepaste oefeningen voor de verschillende genres, zodat iedereen gericht met zijn/haar verhaal aan de slag kan.

Overnachtingen:
Je slaapt in een zeer goed gewaardeerde B&B in een eigen kamer met badkamer. Ontbijt is inclusief.

Wie is Marelle Boersma:
Ik ben auteur en schrijfdocent. Inmiddels heb ik al veel boeken op mijn naam staan die behoorlijk succesvol zijn (> 80.000 ex verkocht van Vals Alarm). Daarnaast heb ik jarenlange onderwijs ervaring opgedaan aan de universiteit waar ik ruim 25 jaar werkzaam was.
Deze praktische ervaring zet ik in om beginnende schrijvers te helpen om hun boek te schrijven. Ik heb diverse technieken ontwikkeld die ik zelf ook gebruik bij bijvoorbeeld de opbouw van een verhaal of het verdiepen van personages. Zelfs schrijvers die hun hele boek al klaar hebben, krijgen meer inzicht waar hun verhaal nog wat extra's nodig heeft.Ik geef mijn kennis graag door.
Ooit was het mijn droom om een boek te schrijven, nu kan ik anderen helpen om hun droom uit te laten komen. Er zijn inmiddels diverse cursisten gedebuteerd.

Provincie: Gelderland
Waar: Slijk Ewijk
Wanneer: 17-19 februari 2017
Hoeveel: 375
Meer informatie: http://www.marelleboersma.nl/workshop-schrijven/schrijfweekend/

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Schrijven Magazine: geen nummer meer missen?

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine! Profiteer van onze superaanbieding!

Profiteer nu!
Iedere week de leukste schrijfwedstrijden? Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsb

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar