Start » Activiteit » Schrijfwandelweek

Schrijfwandelweek

Soort: schrijfvakantie
Wie: www.toolsvoortaal.nl

Laat je inspireren door de schoonheid van het Reuzengebergte. Verken al wandelend het landschap. Geniet van de heuvels, het bos, de landerijen, de kloven. Laat je verrassen door onverwachte ontmoetingen, spirituele plaatsen, imposante rotspartijen en lieflijke beekjes. Geef woorden aan je ervaringen. Zet al je zintuigen open en schrijf aan de hand van eenvoudige schrijfoefeningen. Samen met je medeschrijvers geef je woorden aan de wandelingen. Uiteraard zijn er veel rustmomenten om de woorden te vangen en te werken aan de teksten. Ervaring in schrijven is niet vereist, schrijfzin wel. Niets hoeft en alles mag! De wandelingen zijn maximaal twee uur lopen en brengen je door de hoogtepunten van het gebied.

Kosten
€ 435,–. Dit bedrag is inclusief heen- en terugreis, dagelijks ontbijt, lunch en diner en overnachtingen. Zelf meenemen: bedden- en linnengoed, goede wandelschoenen en een fijne pen. Schrijfboekjes worden geleverd door Wandellustenleven.

Verblijf
Roubenca Snabilic, een authentieke boerderij van deze streek, eigendom van Rudo Snabilie. Het huis beschikt over totaal 14 slaapplaatsen. Kijk voor meer informatie: www.snabilic.com

Wie
Je wandelgids is Rudo Snabilie. Hij organiseert al 15 jaar wandelreizen. Het liefst vanuit zijn eigen authentieke Roubenca, een Boheemse boerderij, in Jivka. Inderdaad, het Reuzengebergte.

Je schrijfcoach is Trea Scholten, docente creatief schrijven. Zij begeleidt cursisten in het vinden van de juiste woorden. Meer informatie over haar vind je op www.lefmetletters.nl en www.toolsvoortaal.nl

Meer informatie en inschrijven
Bel
Rudo Snabilie, 06-11782610 zie www.wandellustenleven.nl
Trea Scholten, 06-12035089

Provincie: buitenland
Waar: Tsjechië
Wanneer: 3 juni tot en met 10 juni 2017
Hoeveel: € 435,00
Meer informatie: http://www.toolsvoortaal.nl/schrijfwandelweek/#more-715

Volkskrant looft Schrijven Magazine

In een stuk getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'.

Lees meer

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement