Start » Activiteit » schrijfvakantie met extra Portugal experience:

schrijfvakantie met extra Portugal experience:

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marelle Boersma - auteur en schrijfdocent

Wat is het? Een schrijfvakantie met extra Portugal experience
Waar is het? In de Algarve (Zuid-Portugal)
Wanneer? 23-29 april 2017
Wat kost het? € 895
Wat is inclusief? Workshops met hand-out, schrijfcoaching, volpension (ja, ook diner met wijn), overnachtingen, transfer.
Maar ook: een extra Portugal-programma!!
Wat is excl? De vlucht naar Faro

Dit is pas echt een schrijf-VAKANTIE
want naast de schrijfactiviteiten ga je ook veel van Portugal zien én ervaren. Kijk verderop naar het extra programma

In het heuvelachtige achterland van de Algarve organiseert auteur en schrijfdocent Marelle Boersma schrijfvakanties en schrijfretraites op haar paradijselijke landgoed, waar twee schrijfhuisjes zijn gebouwd.
Kijk op de website of er nog plek is, de schrijfweken lopen vaak snel vol
http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de...

Ervaring:
Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in het onderwijs, weet Marelle hoe ze het beste uit jou naar boven kan halen. Haar onderwijsinstelling is officieel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (crkbo)

Antoinette schreef over de plek: "Het paradijs dat jullie hebben gecreëerd, het landschap, de schrijfhuisjes maar bovenal de sfeer en de idylle van de schrijfplekjes in de natuur, het heeft me zeer ontroerd."

Schrijfworkshops:
Voorafgaande aan de schrijfweek stuur je me een deel van je verhaal toe, zodat ik me goed kan voorbereiden op de schrijfcoaching die je tijdens de week kunt krijgen. Tijdens de week krijg je diverse schrijfworkshops over schrijftechnieken. Deze techniek wordt gecombineerd met oefeningen die je direct kunt toepassen op jouw verhaal. Je krijgt hierdoor nieuwe inspiratie om jouw boek te schrijven en naar een hoger level te tillen of juist meer verdieping te geven.

Schrijfcoaching:
Je kunt op elk moment vragen stellen of een coachingsgesprek aanvragen. Je kunt zo veel coachingsgesprekken krijgen als jouw verhaal nodig heeft. De rest van de tijd kun je zelf werken aan jouw boek in een van de twee schrijfhuisjes of de verschillende schrijfplekjes die we gecreëerd hebben, zoals in het prieeltje of bij het stuwmeer.

Genre:
De schrijftechnieken die ik aanbied zijn universeel, dus het maakt niet uit of je aan een levensverhaal, thriller, roman of een kinderboek werkt. Ik geef daarbij iets aangepaste oefeningen voor de verschillende genres, zodat iedereen gericht met zijn/haar verhaal aan de slag kan.

Extra Portugal experience
Naast alle schrijfworkshops en coaching krijg je ook dit:
- een dagexcursie naar Silves en naar de fotogenieke zuidkust van de Algarve die we jullie op een bijzondere manier laten zien. Deze dag verzorgen we helemaal, ook incl lunch en diner.
- research trip naar een authentiek Portugees dorpje
- wandeling in het heuvelachtige achterland van de Algarve
- Kookworkshop van Jan, die met puur eten de heerlijkste Portugese gerechten verzorgd

Volpension:
De hele week wordt compleet verzorgd. Het ontbijt krijg je in de Bed and Breakfast, de lunch en het diner gebruiken we op ons landgoed. Jan is een geweldig kok, en dus staat er elke keer een pracht aan kleur en geur op tafel. Verder is er veel fruit op het land dat je zo van de boom of struik kunt plukken.

Reactie van deelnemer:
"Ik heb gelachen en gehuild met de groep heerlijke vrouwen waarmee ik op het eerste oog geen connectie dacht te hebben. Hoe mooi is het als dit anders blijkt. Marelle, jij bent in staat dit te bewerkstelligen. Dat is een mooi talent. Net als de theorie toepasbaar maken, dat maakt schrijfcoaching/training pas echt waardevol!"

Overnachtingen:
Je slaapt in een nabijgelegen B&B die met een 8,7 gewaardeerd wordt op booking.com. De Portugese eigenaar doet er alles aan om het jou naar de zin te maken. Wij verzorgen het vervoer van en naar de B&B

Wie is Marelle Boersma:
Ik ben auteur en schrijfdocent. Inmiddels heb ik al veel boeken op mijn naam staan die behoorlijk succesvol zijn (> 80.000 ex verkocht van Vals Alarm). Daarnaast heb ik jarenlange onderwijs ervaring opgedaan aan de universiteit waar ik ruim 25 jaar werkzaam was.
Deze praktische ervaring zet ik in om beginnende schrijvers te helpen om hun boek te schrijven. Ik heb diverse technieken ontwikkeld die ik zelf ook gebruik bij bijvoorbeeld de opbouw van een verhaal of het verdiepen van personages. Zelfs schrijvers die hun hele boek al klaar hebben, krijgen meer inzicht waar hun verhaal nog wat extra's nodig heeft.Ik geef mijn kennis graag door.
Ooit was het mijn droom om een boek te schrijven, nu kan ik anderen helpen om hun droom uit te laten komen. Er zijn inmiddels diverse cursisten gedebuteerd.

Compleet verzorgd:
Een week met schrijfworkshops, schrijfcoaching, volpension en koffie/water/thee en wijn, vers fruit zo van de boom, overnachtingen én transfer vanaf het vliegveld
Daarnaast nog een extra ervaring met diverse mooie plekjes in Zuid-Portugal

Hierdoor is het een van de weinige schrijfweken waarbij echt alles voor je wordt verzorgd! Je hoeft alleen maar te schrijven en te genieten!

Provincie: buitenland
Waar: Portugal
Wanneer: 23-29 april 2017
Hoeveel: € 895
Meer informatie: http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de-algarve/

Geen schrijfwedstrijd meer missen? Volg Schrijven Magazine op Facebook!

Like Schrijven Magazine op Facebook!

Vind ik leuk!
Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u. abonnee!

Word abonnee
Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Leuke aanbieding
Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Leuke aanbieding