Start » Activiteit » schrijfvakantie Algarve (compleet verzorgd)

schrijfvakantie Algarve (compleet verzorgd)

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marelle Boersma - auteur en schrijfdocent

Wat is het? Een schrijfvakantie
Waar is het? In de Algarve (Zuid-Portugal)
Wanneer? 14-20 mei 2017
Wat kost het? € 875
Wat is inclusief? Workshops met hand-out, schrijfcoaching, volpension (ja, ook diner met wijn), overnachtingen, transfer.
Wat is excl? De vlucht naar Faro

In het heuvelachtige achterland van de Algarve organiseert auteur en schrijfdocent Marelle Boersma schrijfvakanties en schrijfretraites op haar paradijselijke landgoed, waar twee schrijfhuisjes zijn gebouwd.
Kijk op de website of er nog plek is, de schrijfweken lopen vaak snel vol
http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de...

Ervaring:
Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in het onderwijs, weet Marelle hoe ze het beste uit jou naar boven kan halen. Haar onderwijsinstelling is officieel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (crkbo)

Antoinette schreef over de plek: "Het paradijs dat jullie hebben gecreëerd, het landschap, de schrijfhuisjes maar bovenal de sfeer en de idylle van de schrijfplekjes in de natuur, het heeft me zeer ontroerd."

Schrijfworkshops:
Voorafgaande aan de schrijfweek stuur je me een deel van je verhaal toe, zodat ik me goed kan voorbereiden op de schrijfcoaching die je tijdens de week kunt krijgen. Tijdens de week krijg je diverse schrijfworkshops over schrijftechnieken. Deze techniek wordt gecombineerd met oefeningen die je direct kunt toepassen op jouw verhaal. Je krijgt hierdoor nieuwe inspiratie om jouw boek te schrijven en naar een hoger level te tillen of juist meer verdieping te geven.

Schrijfcoaching:
Je kunt op elk moment vragen stellen of een coachingsgesprek aanvragen. Je kunt zo veel coachingsgesprekken krijgen als jouw verhaal nodig heeft. De rest van de tijd kun je zelf werken aan jouw boek in een van de twee schrijfhuisjes of de verschillende schrijfplekjes die we gecreëerd hebben, zoals in het prieeltje of bij het stuwmeer.

Genre:
De schrijftechnieken die ik aanbied zijn universeel, dus het maakt niet uit of je aan een levensverhaal, thriller, roman of een kinderboek werkt. Ik geef daarbij iets aangepaste oefeningen voor de verschillende genres, zodat iedereen gericht met zijn/haar verhaal aan de slag kan.

Volpension:
De hele week wordt compleet verzorgd. Het ontbijt krijg je in de Bed and Breakfast, de lunch en het diner gebruiken we op ons landgoed. Jan is een geweldig kok, die met puur eten van het land typische Portugese gerechten bereidt. Verder is er veel fruit op het land dat je zo van de boom of struik kunt plukken.

Reactie van deelnemer:
"Ik heb gelachen en gehuild met de groep heerlijke vrouwen waarmee ik op het eerste oog geen connectie dacht te hebben. Hoe mooi is het als dit anders blijkt. Marelle, jij bent in staat dit te bewerkstelligen. Dat is een mooi talent. Net als de theorie toepasbaar maken, dat maakt schrijfcoaching/training pas echt waardevol!"

Overnachtingen:
Je slaapt in een nabijgelegen B&B die met een 8,7 gewaardeerd wordt op booking.com. De Portugese eigenaar doet er alles aan om het jou naar de zin te maken. Wij verzorgen het vervoer van en naar de B&B

Wie is Marelle Boersma:
Ik ben auteur en schrijfdocent. Inmiddels heb ik al veel boeken op mijn naam staan die behoorlijk succesvol zijn (> 80.000 ex verkocht van Vals Alarm). Daarnaast heb ik jarenlange onderwijs ervaring opgedaan aan de universiteit waar ik ruim 25 jaar werkzaam was.
Deze praktische ervaring zet ik in om beginnende schrijvers te helpen om hun boek te schrijven. Ik heb diverse technieken ontwikkeld die ik zelf ook gebruik bij bijvoorbeeld de opbouw van een verhaal of het verdiepen van personages. Zelfs schrijvers die hun hele boek al klaar hebben, krijgen meer inzicht waar hun verhaal nog wat extra's nodig heeft.Ik geef mijn kennis graag door.
Ooit was het mijn droom om een boek te schrijven, nu kan ik anderen helpen om hun droom uit te laten komen. Er zijn inmiddels diverse cursisten gedebuteerd.

Compleet verzorgd:
Een week met schrijfworkshops, schrijfcoaching, volpension en koffie/water/thee en wijn, vers fruit zo van de boom, overnachtingen én transfer vanaf het vliegveld
Hierdoor is het een van de weinige schrijfweken waarbij echt alles voor je wordt verzorgd! Je hoeft alleen maar te schrijven en te genieten!

Provincie: buitenland
Waar: Portugal
Wanneer: 14-20 mei
Hoeveel: € 875
Meer informatie: http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de-algarve/

Literair tijdschrift Alice, onderdeel van Schrijven Magazine

Stuur je allerbeste verhaal of gedicht in naar ons eigen literaire tijdschrift.

Meer informatie
Schrijven Magazine: geen nummer meer missen?

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine! Profiteer van onze superaanbieding!

Profiteer nu!
Jouw kidlit laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Kidlit! Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!