Start » Activiteit » Pinksterweekend Buitenkunst Drenthe

Pinksterweekend Buitenkunst Drenthe

Soort: schrijfvakantie
Wie: Buitenkunst Drenthe

Buitenkunst Drenthe – Laat je verrassen.

Hou je van afwisseling, experiment en diversiteit? Tijdens het pinksterweekend organiseren we op het prachtige terrein van Staatsbosbeheer een workshopprogramma met dagelijks keuze uit verschillende disciplines: schrijven, beeldende kunst, theater, instrumentale muziek, zang, en dans. Werktenten, ateliers, schildermaterialen, muziekinstrumenten, dansvloeren, tribunes, en een openluchttheater; alles is aanwezig. Behalve elektriciteit. De combinatie van de workshops en het kamperen tussen eeuwenoude bomen zorgt voor een bijzondere vakantie, met net zoveel inspanning en ontspanning als je zelf wilt.
Poëzie, dramateksten als monologen, dialogen of scènes voor een grote groep, kort proza, liedteksten, free writing of journalistiek. Aspecten als stijlvormen, persoonlijke stijl, techniek, plot en essentie. Schrijven, lezen, herschrijven. Samenwerking met andere disciplines als theater behoort ook tot de mogelijkheden. Er worden diverse schrijfworkshops in het keuzeprogramma aangeboden.
De samenstelling van de medewerkersteams wordt pas vlak van tevoren definitief. Uiteraard zijn alle schrijvers, toneelschrijvers, dichters en scenarioschrijvers vakkundig en ervaren.

Provincie: Drenthe
Waar: Elp
Wanneer: 25 t/m 28 mei 2017
Hoeveel: € 90,- (85,-* voor 16 t/m 25 jaar)
Meer informatie: http://www.buitenkunstdrenthe.nl

A A N B I E D I N G Schrijven Magazine

1 jaar voor slechts € 26,50 én 3 cadeaus!

Profiteer nu!

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar
Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!
Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer