Start » Activiteit » Inspirerende schrijfweek Spanje (Andalusië)

Inspirerende schrijfweek Spanje (Andalusië)

Soort: cursus
Wie: 100 jaar na vandaag | Brenda van Es

►►De schrijfweken van Brenda van Es zijn regelmatig volgeboekt, kijk op de site of er nog plek is, zie www.100jaarnavandaag.com/cursussen

wat: schrijfcursus 'Ik & Mijn verhaal'
waar: Granada, Spanje
wanneer: 1-6 junii 2017
prijs: € 875 incl. voorgesprek, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch

"Dit is dé schrijfweek voor iedereen die z'n autobiografie, levensverhaal of waargebeurde verhaal wil vastleggen. Wat een geweldige week!" - Carolina Ruis (deelneemster)

Een autobiografie, familieverhaal of levensverhaal schrijven doe je het beste als je tijd, rust en ruimte hebt. Het zijn dé schrijfingrediënten om je verhaal helder en krachtig op papier te zetten. Je hebt geen schrijfervaring nodig en er wordt gewerkt in kleine groepen (4-8 deelnemers). Je wordt begeleid maar hebt ook voldoende vrije (schrijf)tijd om de prachtige omgeving te verkennen.

►► Op Facebook worden al deze schrijfweken met 5 STERREN (uitmuntend) beoordeeld

►►UNIEKE ©ES METHODE DIE JE NERGENS ANDERS VINDT
Tijdens deze heerlijke week word je begeleid door schrijfcoach Brenda van Es. Van Es is gespecialiseerd in waargebeurde verhalen zoals levensverhalen en autobiografieën. Ze ontwikkelde haar eigen succesvolle methode 'Eerst Structuur'.

REVIEWS
Wil je weten wat deelnemers die je voor gingen van de schrijfweken vinden, klik hier: http://www.100jaarnavandaag.com/dit-zeggen-de-curs...

WAT GA JE DOEN?
Geef jezelf deze bijzondere schrijfweek cq. schrijfbelevenis in prachtig Andalusië cadeau. Een unieke 6-daagse schrijfweek in Spanje, waar je omringd bent met een schatkist aan schrijftijd en persoonlijke schrijfbegeleiding. Op een ongedwongen manier ga je aan de hand van oefeningen, praktische tips en handreikingen op zoek naar jouw rode draad zodat je weet wat je wel en wat je niet gaat schrijven. Je gaat op zoek naar een schrijfvorm die bij je past, chronologisch of thematisch, en naar jouw unieke schrijfstem. Een heel uitgebreid pallet van schrijfvormen komen langs tijdens deze schrijfweek. Omlijst met rust, tapas en heel veel verrassingen!

►►DE ENIGE SCHRIJFWEEK MÉT EEN BELOFTE!
“Het is belangrijk dat je weet waar je autobiografische verhaal in essentie over gaat. Dat inzicht ga ik je geven, dat beloof ik. In alle rust maken we de chaos eerst groter omdat we volgens een bewezen methode gaan zoeken naar de essentie van jouw boek. Tijdens de week ontvouwen alle ogenschijnlijke losse flodders zich in een stevige structuur en dito verhaallijn.” – Brenda van Es

De schrijfweek is uniek in zijn soort en vindt het hele jaar door plaats op magische locaties in prachtig Andalusië. Deze schrijfweek vindt plaats bij prachtig Granada!

Provincie: buitenland
Waar: Spanje
Wanneer: 1-6 juni 2017
Hoeveel: 875
Meer informatie: www.100jaarnavandaag.com/cursussen

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Schrijfboek cadeau? Nu gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Neem een abonnement op Schrijven Magazine!

Maak je keuze!
Mis Schrijven Magazine niet!

Mis het meinummer van Schrijven Magazine niet, word vóór maandag 16.00...

Superaanbieding!