Start » Activiteit » Inspirerend schrijfweek in Spanje!

Inspirerend schrijfweek in Spanje!

Soort: cursus
Wie: 100jaarnavandaag.nl > Brenda van Es

{De schrijfweken van Brenda van Es zijn regelmatig volgeboekt, kijk op de site of er nog plek is, zie www.100jaarnavandaag.com/cursussen}

wat: schrijfcursus 'Ik & Mijn levensverhaal'
waar: Andalusië, Spanje
prijs: € 895 (incl. voorgesprek, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch)

"Dit is dé schrijfweek voor iedereen die z'n autobiografie, levensverhaal of waargebeurde verhaal wil vastleggen. Wat een geweldige week!" - Carolina Ruis (deelneemster)

Een autobiografie, familieverhaal of levensverhaal schrijven doe je het beste als je tijd, rust en ruimte hebt. Het zijn dé schrijfingrediënten om je verhaal helder en krachtig op papier te zetten. Je hebt geen schrijfervaring nodig en er wordt gewerkt in kleine groepen (4-8 deelnemers). Je wordt begeleid maar hebt ook voldoende vrije (schrijf)tijd om de prachtige omgeving te verkennen.

UNIEKE METHODE DIE JE NERGENS ANDERS VINDT
Tijdens deze heerlijke week word je begeleid door schrijfcoach Brenda van Es. Van Es is gespecialiseerd in waargebeurde verhalen zoals levensverhalen en autobiografieën. Ze ontwikkelde haar eigen succesvolle methode 'Eerst Structuur'. Op Facebook worden al haar schrijfweken met 5 sterren (uitmuntend) beoordeeld.

REVIEWS
Wil je weten wat deelnemers die je voor gingen van de schrijfweken vinden, klik hier: http://www.100jaarnavandaag.com/dit-zeggen-de-curs...

WAT GA JE DOEN?
Geef jezelf deze bijzondere schrijfweek in prachtig Andalusië cadeau. Een unieke 6-daagse cursus in Spanje, waar je omringd bent met een schatkist aan schrijftijd en persoonlijke schrijfbegeleiding. Op een ongedwongen manier ga je aan de hand van oefeningen, praktische tips en handreikingen op zoek naar jouw rode draad zodat je weet wat je wel en wat je niet gaat schrijven. Je gaat op zoek naar een schrijfvorm die bij je past, chronologisch of thematisch, en naar jouw unieke schrijfstem. Een heel uitgebreid pallet van schrijfvormen komen voorbij tijdens deze schrijfweek. Culinair omlijsting, heel veel verrassingen!

DE BELOFTE AAN JOU
“Het is belangrijk dat je weet waar je levensverhaal in essentie over gaat. Dat inzicht ga ik je geven, dat beloof ik. In alle rust maken we de chaos eerst groter omdat we volgens een bewezen methode gaan zoeken naar de essentie van jouw boek. Tijdens de week ontvouwen alle ogenschijnlijke losse flodders zich in een stevige structuur en dito verhaallijn.” – Brenda van Es

De cursus is uniek in zijn soort en vindt het hele jaar door plaats op magische locaties in prachtig Andalusië. (Granada, Ronda of aan de kust)

Provincie: buitenland
Waar: Spanje
Wanneer: 1 juni 2017
Hoeveel: 895 euro (incl. voorgesprek, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch)
Meer informatie: www.100jaarnavandaag.com/cursussen

Neem een abonnement op Schrijven Magazine.

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine. Profiteer van onze superaanbieding!

Korting én cadeaus!
Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer
Storytelling in 12 stappen

Essentieel voor (tekst)schrijvers!

Meer over dit boek
Lees hier hoe het werkt!

en krijg zelf een cadeau!

Lees hier hoe het werkt!