Start » Activiteit » Inspiratiedag: Schrijven in de natuur

Inspiratiedag: Schrijven in de natuur

Soort: workshop
Wie: Jolanda Pikkaart, dé kleurrijke schrijfcoach

Zet je zintuigen open…
Schrijf jij een boek of een verhaal, maar heb je regelmatig last van een writers block? Worstel jij met je schrijfstijl of wil je meer schrijven vanuit je hart? Vind je onvoldoende tijd en focus om te schrijven? Of wil je meer inspiratie voor het schrijven van je blogs?

Kom dan naar de inspiratieschrijfdag die ik speciaal voor jou organiseer en faciliteer. Ik raak zelf altijd enorm geïnspireerd door de natuur en die inspiratie deel ik graag met jou.

Ik heb een heerlijke plek gevonden bij Hoeve Ravenstein in Baarn, midden in het bos. Een hele dag kun jij werken aan je schrijfproject(en) en je laten inspireren door de rust en de prachtige natuur. Geniet van de geuren, kleuren, geluiden en beelden. Zet je zintuigen wijd open. Even weg van je eigen schrijfplek en de alledaagse beslommeringen. Pak je pen en papier en wandel door het bos. Het statige landgoed, de rododendrons en de bijzondere bomen dragen jouw verhalen. Verhalen over jouw bedrijf, je producten of diensten, of verzonnen verhalen. Heb je vragen, dan ben ik aanwezig op deze inspiratiedag als jouw schrijfcoach. En de natuur is overal om ons heen dus wandelen hoeft niet.

Inhoud van de inspiratiedag
schrijfinspiratiedagDe inhoud van de inspiratiedag ligt niet vast. Een ding is zeker, je gaat schrijven in de natuur. We komen om 10:00 bij elkaar in de zaal, drinken een kop koffie of thee en na een korte introductie volgt de eerste schrijfopdracht. Daarna ga je alleen of in een klein groepje aan de slag met de opdracht. Kom je er niet uit, dan ben ik natuurlijk aanwezig als schrijfcoach. Afhankelijk van de opdrachten zijn er die dag twee tot vier opdrachten en er is ruimte om ongestoord te schrijven, te sparren en feedback te vragen. Tussendoor gaan we lunchen in de zaal, of op het boerderijterras. Er is een maximum van 10 deelnemers, zodat er aandacht is voor elkaars werk en verhaal. Wacht dus niet te lang met reserveren.

Wat zijn de resultaten van deze inspiratiedag?
Je bent weer totaal geïnspireerd
Je hebt ontdekt hoe je je lezers raakt
Je bent tot rust gekomen
Je hebt genoten van de natuur
Waar ga je schrijven?
Schrijven in de natuur pauzeWe komen bij elkaar in een zaaltje bij Hoeve Ravenstein midden in het bos. Daar bespreken we de schrijfopdrachten, drinken we
koffie of thee en eten we onze lunch op. Na de schrijfopdrachten kun je gaan
schrijven: op de bank of aan een tafel in de zaal, buiten op het boerderijterras of ergens op een bankje in het bos bij landgoed Groeneveld. Verwerk je indrukken in je teksten en geniet van je dagje weg.

Waardoor laat jij je inspireren?
Door de boer en zijn koeien en de biologische groente op het land. Of door de rijen hoge bomen bij het landgoed, de ijskelder of de rodondendrons omringd door het water? Of zoek je een stil plekje in de moestuin van het landgoed? Laat je inspireren door de vogels, de koeien of de bezoekers van de boerderijwinkel Groeneveld.

Kosten?

Schrijven in de natuur is geen training, maar een inspiratiedag en combinatie van schrijven en de natuur. De opdrachten en de tijdsindeling zijn afhankelijk van de groep. De kosten voor de inspiratiedag inclusief de schrijfopdrachten, een schrijftje, schrijfcoach, lunch, koffie en thee zijn €97 exclusief btw.
Vanaf 2018 zijn de kosten € 127 exclusief btw. Ik werk alleen met kleine groepen, er zijn maximaal 10 deelnemers, dus reserveer nu jouw plek.

Provincie: Utrecht
Waar: Baarn
Wanneer: donderdag 31 augustus
Hoeveel: € 97 excl. btw
Meer informatie: http://schrijvenindenatuur.nl/inspiratiedag-schrijven-in-de-natuur/

Schrijven Magazine: geen nummer meer missen?

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine! Profiteer van onze superaanbieding!

Profiteer nu!

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!
Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!