Start » Activiteit » Het Schrijfdieet

Het Schrijfdieet

Soort: cursus
Wie: Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier

Bij EnerVie Schrijfatelier in Vaassen kun je de schrijfcursus "Het Schrijfdieet" volgen. Deze schrijfcursus is bedoeld voor iedereen die kampt met overgewicht en letterlijk en figuurlijk lichter wil leven. In deze schrijfcursus (die geen dieet voorschrijft!) schrijf je over je wensen, je struikelblokken en word je je bewust van je leefstijl. Ook ontdek je al schrijvende hoe je gewoonten kunt doorbreken en leer je luisteren naar je lijf. We schrijven ook over emotie-eten en de schoonheid van imperfectie. Al schrijvend wil ik je je eigen kracht en schoonheid laten ervaren, waardoor je je lichter gaat voelen, los van of je al dan niet gewicht verliest.

Tussen het schrijven door deel ik ook mijn eigen opvattingen over gezond leven, zonder die te willen opdringen. Ik heb zelf ook te maken gehad met overgewicht en heb dit Schrijfdieet ontwikkeld omdat ik ervan baalde dat het steeds maar niet lukte om af te vallen. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om patronen te doorbreken. Het schrijven heeft mij in elk geval heel erg geholpen en daarom wil ik het nu ook anderen laten ervaren. Ik hoop dat jij er net zo veel aan hebt als ik!

Het schrijfdieet bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur, met minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Tussen elke les zitten twee weken waarin je schrijft aan de hand van thuisopdrachten die je meekrijgt.

Provincie: Gelderland
Waar: Vaassen
Wanneer: Op 7, 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april 2017
Hoeveel: €150
Meer informatie: http://www.enervie.nl

Geen schrijfwedstrijd meer missen? Volg Schrijven Magazine op Facebook!

Like Schrijven Magazine op Facebook!

Vind ik leuk!

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!