Start » Activiteit » Gratis test eigen beheer: iets voor jou?

Gratis test eigen beheer: iets voor jou?

Soort: overig
Wie: Muriël Kleisterlee, Redactiepalet

Overweeg jij je boek uit te geven in eigen beheer, maar heb je nog vragen of ben je er onzeker over? Veel mensen die uitgeven in eigen beheer zijn best wel ondernemende types. Dit betekent niet dat je per se een ondernemer hoeft te zijn. Integendeel! Met deze test kun je precies uitvinden in hoeverre uitgeven in eigen beheer iets voor je is en op welke punten je misschien hulp in moet schakelen.

Wie ontwikkelde de test?
Muriël Kleisterlee heeft een eigen redactiebureau, Redactiepalet, en volgt als eindredacteur/journalist voor Schrijven Magazine de ontwikkelingen op gebied van eigen beheer op de voet. Ook schreef ze twee tourboeken over Bruce Springsteen, die ze succesvol in eigen beheer uitgaf en uitverkocht. Muriël is daarnaast een ervaren boekenredacteur (fictie & non-fictie) en schrijfcoach (non-fictie). Ze verzorgde de eindcorrectie van de bestseller De poepdokter – Gezond van mond tot kont (Splint Media) en twee kinderverhalen, en de eindredactie van diverse vakgerelateerde titels (Kessels & Smit). Ook werd er een verhaal van haar gepubliceerd in 'Bruce en ik - 29 odes aan Bruce Springsteen' (Uitgeverij Brandt). Verder begeleidde ze als schrijfcoach/uitgeefadviseur een ondernemer die een boek in eigen beheer wilde uitgeven en dat als marketing- en pr-middel heeft ingezet.

De test ‘Uitgeven in eigen beheer, iets voor jou?’ aanvragen: stuur een mailtje naar muriel@redactiepalet.nl en je ontvangt de test z.s.m.

Provincie: afstand
Waar: Per mail
Wanneer: Doorlopend
Hoeveel: gratis
Meer informatie: http://redactiepalet.nl/diensten/schrijfcoach/

Geef Schrijven Magazine cadeau! (Beeld: SXC)

Geef Schrijven Magazine cadeau!
(en krijg zelf ook een presentje) 

Bestel nu!

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!
Schrijven Magazine SUPERAANBIEDING

Korting én 3 cadeaus!

Word nu abonnee!