Start » Activiteit » Gratis manuscriptadvies

Gratis manuscriptadvies

Soort: overig
Wie: Muriël Kleisterlee, Redactiepalet

Wil je weten of jouw manuscript qua schrijfniveau uitgeefwaardig is? Hoor jij weleens van meelezers dat je verhaal aantrekkelijk is, maar dat je veel taal-, grammatica- en/of stijlfouten maakt? Is het voor jou nog te vroeg om een redacteur voor je gehele manuscript in te huren en wil je het eerst zelf verder verbeteren? Leg dan nu gratis maximaal 2500 woorden (4-5 pagina’s) uit je manuscript voor aan redacteur/schrijfcoach Muriël Kleisterlee (Redactiepalet). Op basis van deze pagina’s geeft ze schrijfadvies waarmee je je manuscript zelf verder kunt verbeteren.

Wie kijkt er naar je manuscript?
Muriël Kleisterlee heeft een eigen redactiebureau: Redactiepalet. Ze is een ervaren redacteur/tekstschrijver en corrigeerde onder meer de bestseller 'De poepdokter – Gezond van mond tot kont' (Splint Media). Ook redigeerde Muriël twee kinderverhalen en diverse vakgerelateerde titels en managementboeken. Als eindredacteur/journalist voor Schrijven Magazine volgt ze de ontwikkelingen op gebied van schrijven en op gebied van uitgeven in eigen beheer op de voet. Er werd een verhaal van haar gepubliceerd in 'Bruce en ik - 29 odes aan Bruce Springsteen', samengesteld door Leon Verdonschot (Uitgeverij Brandt). Verder schreef ze twee tourboeken over Bruce Springsteen, die ze succesvol in eigen beheer uitgaf.

Wanneer: t/m de Week van het Schrijven kun je Muriël maximaal 5 pagina’s (2500 woorden) uit je manuscript toesturen met je drie belangrijkste vragen erbij. Redactiepalet kan per week maximaal 1 manuscript beoordelen, dus wees er snel bij! Is de week al volgeboekt, dan kun je je manuscript door laten schuiven naar een volgende week zolang daar nog plaats is.

Pagina's insturen: stuur je pagina’s uiterlijk 17 september als Word-bestand naar: muriel@redactiepalet.nl

Provincie: afstand
Waar: Per mail
Wanneer: Op afspraak
Hoeveel: gratis
Meer informatie: http://redactiepalet.nl/diensten/schrijfcoach/

Geef Schrijven Magazine cadeau! (Beeld: SXC)

Geef Schrijven Magazine cadeau!
(en krijg zelf ook een presentje) 

Bestel nu!
Schrijles van Arthur Japin? Kom naar de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017!

Kom naar de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017!

Bestel snel je tickets!
Lees hier hoe het werkt!

en krijg zelf een cadeau!

Lees hier hoe het werkt!
Schrijfles van topredacteuren? Kom naar de Schrijven MAgazine Schrijfdag 2017!

Kom naar de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017!

Bestel je tickets!