Start » Activiteit » Durf!Schrijven of Schrijfmeters maken met Marije Klein

Durf!Schrijven of Schrijfmeters maken met Marije Klein

Soort: schrijfvakantie
Wie: il Bene -zomer(schrijf)curssen

Wilt u het verhaal of businessboek afmaken waar u aan begonnen bent? Wilt u in een schrijfflow komen? Of wilt u aan de hand van opdrachten nieuwe manieren van schrijven vinden? Deze schrijfweek is voor iedereen die affiniteit heeft met schrijven. Beginnend én ervaren, voor diegenen die begeleiding en opdrachten willen, of voor mensen die een kritisch en professioneel oog zoeken voor hun teksten.

Met/zonder schrijfbegeleiding
Er zijn twee opties: u vindt het prettig om van een schrijfdocent technieken te leren en opdrachten te krijgen om aan de slag te gaan, of u zoekt een heerlijke schrijfplek waar een professionele schrijfcoach is die feedback geeft op uw teksten. Aan u de keuze.

Schrijfmeters maken én een schrijfcoach
U komt schrijven op een heerlijke plek waar rust heerst en u ongestoord kunt werken. U werkt aan uw verhaal, boek of blog en u heeft een uitgebreid feedbackgesprek of sparringsgesprek met de schrijfcoach. Zit uw verhaal op koers? Zijn er technieken die u wilt verfijnen, zoals het schrijven van dialogen, het tot leven brengen van personages? Of zoekt u een journalist als proeflezer voor uw zakelijke tekst?

DurfSchrijven!, het hele programma met workshops
Onze DurfSchrijf!-methode is bedoeld om obstakels uit de weg te ruimen en gewoon te beginnen of door te gaan met schrijven. De workshops bieden handvatten om te blijven schrijven en in de juiste schrijfflow te komen.
De ochtend start met een workshop en schrijfopdrachten die ’s middags kort worden besproken. Tussendoor heeft u ruim de tijd om aan de opdrachten te werken, aan uw eigen verhaal te schrijven of van de omgeving te genieten.

Wie is Marije Klein?
Marije Klein werkte twintig jaar als journalist voor krant, radio televisie en schrijft columns, blogs en verhalen in verschillende online en offline magazines. Nu is Marije onder andere schrijfdocent op een beroepsopleiding. Daarnaast organiseert zij vanuit haar tekst- en communicatiebureau Mtekst schrijfcursussen aan volwassen volgens de door haar (mede)ontwikkelde DurfSchrijf! methode. Verder redigeert zij fictie, non fictie en businessboeken en schrijft journalistieke artikelen en columns.
zie www.mtekst.nl

Prijs:
€ 795 voor alle workshops en schrijfbegeleiding, volpension en 1 persoonskamer
€ 545 voor een uitgebreid feedbackgesprek (1-1,5 uur) na proeflezen, volpension en 1 persoons-kamer.
* een kamer delen geeft 10% korting.

Prijs is exclusief:
-De reis van en naar de locatie. De prijs hiervan is afhankelijk van de manier waarop u wilt reizen en de aanbiedingen van de luchtvaartmaatschappijen. Gemiddeld ligt de prijs van een vliegretour naar Pisa tussen de €80- €120.
-Schrijfmateriaal
-Reisverzekering

Provincie: buitenland
Waar: Italië
Wanneer: 04-09-2017
Hoeveel: € 545 (met feedback) - € 795 (met les)
Meer informatie: http://www.ilbene.nl/schrijfmeters-maken-en-durfschrijve

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie
Gratis bij Schrijven Magazine: 1 jaar Van Dale Online Taalhandboek Nederlands

Gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Word nu abonnee!
Neem een abonnement op Schrijven Magazine.

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine. Profiteer van onze superaanbieding!

Korting én cadeaus!
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!