Start » Activiteit » Cursus levensverhaal schrijven onder de Spaanse zon

Cursus levensverhaal schrijven onder de Spaanse zon

Soort: cursus
Wie: Het Verhaal van Mijn Leven

Mis je de tijd en concentratie om thuis aan je levensverhaal te schrijven? En heb je behoefte aan intensieve feedback? Doe dan mee met onze schrijfweek in Spanje. Vijf dagen lang werk je in alle rust onder professionele begeleiding aan jouw levensverhaal. Je verblijft in een comfortabele bed & breakfast met grote tuin vlakbij Girona, waar het in het voorjaar heerlijk weer is.

De groep is klein en er zijn twee schrijfcoaches, Annemien Boesveld en Luuk Sijbring, dus je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Vijf dagen lang gaan we samen bezig met jouw verhaal.

Tijdens deze schrijfweek leggen we een stevig fundament onder jouw levensverhaal of familiegeschiedenis: zaken als structuur, keuzes, indeling, opbouw, thema’s, verhaallijnen, rode draad, enz. komen aan de orde. Daarnaast krijg je veel praktische schrijftips, doen we schrijfoefeningen en evalueren we de teksten die je geschreven hebt. Heel belangrijk is ook de feedback van andere cursisten, want daardoor inspireer en stimuleer je elkaar.

Je kunt je volledig concentreren op je levensverhaal, want je verblijf is geheel verzorgd: naast de overnachtingen in één van de ruime en prachtig ingerichte kamers zijn alle maaltijden bij de prijs inbegrepen: een uitgebreid ontbijt, een heerlijke warme lunch en een driegangendiner, bereid door een fantastische Spaanse kokkin.

De kosten van de vijfdaagse cursus plus een volledig verzorgd verblijf bedragen in totaal € 895.
De prijs is inclusief:
- Een telefonisch intakegesprek met één van de coaches, zodat je goed voorbereid aan de schrijfreis begint.
- 5 volle dagen cursus en begeleiding door twee ervaren tekstschrijvers/biografen.
- 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer met eigen wc en badkamer (2 losse bedden). Wil je liever een kamer voor jezelf, dan geldt een toeslag.
- 4x uitgebreid ontbijt, 5x warme lunch incl. water en sap, 4x driegangendiner incl. water en wijn, welkomstkoffie met gebak op eerste dag, afscheidssnack en -drankje op laatste dag.

Als je na vijf dagen weer naar huis gaat, heb je een grote stap gemaakt met je levensverhaal. Je weet nu hoe je verder moet en de kans is groot dat je binnen afzienbare tijd je eigen levensboek klaar hebt! En je kijkt terug op een mooie week waarin je veel hebt geleerd en gedaan, helemaal tot rust bent gekomen en hebt genoten van de Spaanse zon en het heerlijke eten.

Provincie: buitenland
Waar: Spanje
Wanneer: 16 t/m 20 mei 2017
Hoeveel: € 895,--
Meer informatie: www.hetverhaalvanmijnleven.nl/schrijfreis-spanje

Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!
Jouw kidlit laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Kidlit! Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!
Volkskrant looft Schrijven Magazine

In een stuk getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'.

Lees meer

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement