Start » Activiteit » Cursus levensverhaal schrijven in het Sauerland

Cursus levensverhaal schrijven in het Sauerland

Soort: cursus
Wie: Het Verhaal van Mijn Leven

Mis je de tijd en concentratie om thuis aan je levensverhaal te schrijven? En heb je behoefte aan intensieve feedback? Doe dan mee met onze schrijfweek in het Duitse Sauerland. Schrijf in alle rust onder professionele begeleiding aan jouw levensverhaal. Je verblijft in een gezellig en gastvrij hotel in Westernbödefeld, vlak bij Schmallenberg.

Tijdens deze schrijfweek leggen we een stevig fundament onder jouw levensverhaal of familiegeschiedenis: zaken als structuur, keuzes, indeling, opbouw, thema’s, verhaallijnen, rode draad, enz. komen aan de orde. Daarnaast krijg je veel praktische schrijftips, doen we schrijfoefeningen en evalueren we de teksten die je geschreven hebt. Heel belangrijk is ook de feedback van andere cursisten, want daardoor inspireer en stimuleer je elkaar.

De groep is klein en er zijn twee schrijfcoaches, Annemien Boesveld en Luuk Sijbring, dus je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Samen gaan we vijf dagen bezig met jouw verhaal.

De kosten van de schrijfcursus plus een volledig verzorgd verblijf bedragen € 595,--. Je kunt je volledig concentreren op je levensverhaal, want je verblijf is geheel verzorgd: naast de overnachtingen in één van de ruime kamers zijn alle maaltijden en drankjes bij de prijs inbegrepen.

Als je na vijf dagen weer naar huis gaat, heb je een grote stap gemaakt met je levensverhaal. Je weet nu hoe je verder moet en de kans is groot dat je binnen afzienbare tijd je eigen levensboek klaar hebt! En je kijkt terug op een mooie week waarin je veel hebt geleerd en gedaan, helemaal tot rust bent gekomen en hebt genoten van het prachtige Sauerland en het heerlijke eten en drinken.

Provincie: buitenland
Waar: Duitsland
Wanneer: 11 t/m 15 september 2017
Hoeveel: € 595,--
Meer informatie: www.hetverhaalvanmijnleven.nl/schrijfreis-duitsland

Gratis bij Schrijven Magazine: 1 jaar Van Dale Online Taalhandboek Nederlands

Gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Word nu abonnee!
Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!
Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement