Start » Activiteit » Creatief Schrijven (6 lessen)

Creatief Schrijven (6 lessen)

Soort: cursus
Wie: Kunstkwartier

Altijd al een verhaal willen schrijven dat de lezer van het begin tot het einde geboeid houdt? Als ervaren auteur van veelgeprezen romans én stadsschrijver van Helmond leert Tania Heimans je in slechts zes lessen de geheimen van het schrijven.

Iedere schrijver heeft zijn of haar unieke stem. In deze korte cursus Creatief Schrijven ontwikkel je jouw eigen schrijfstijl. Je oefent met verschillende genres en schrijftechnieken. Zo leer je het ambacht van het schrijven én ontdek je je eigen creativiteit.

Hoe trek je de lezer je verhaal in? Op welke wijze kun je je eigen ervaringen als inspiratiebron gebruiken? Hoe schrijf je een treffende dialoog? Het komt allemaal aan bod. Daarbij is er ruimte voor jouw persoonlijke schrijfambitie. Schrijfplezier staat voorop, maar ook eventuele publicatiemogelijkheden kunnen worden besproken.

De bijeenkomsten zijn tweewekelijks zodat er voldoende tijd is om thuis met de schrijfopdrachten aan de slag te gaan. De cursusgroep is je klankbord. Doordat je je verhalen deelt, leer je ook van elkaar. Daarnaast is digitale begeleiding mogelijk en krijg je persoonlijke feedback op je werk.

Kortom: deze cursus motiveert je om je pen op te pakken en verhalen te schrijven die het waard zijn om gelezen te worden.

Provincie: Noord-Brabant
Waar: Helmond
Wanneer: Donderdagavond 19:30-21:30
Hoeveel: € 115,00
Meer informatie: http://www.kunst-kwartier.nl/cursussen/schrijven/2017-creatief-schrijven...

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie
Neem een abonnement op Schrijven Magazine.

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine. Profiteer van onze superaanbieding!

Korting én cadeaus!

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg ons!