Start » Activiteit » Creatief schrijven 2

Creatief schrijven 2

Soort: cursus
Wie: SchrijfPassie

Voor degene, die Creatief schrijven 1 heeft gevolgd, biedt deze cursus een aanvulling en voldoende uitdaging jezelf te blijven ontwikkelen in de wereld van creatief schijven. Voor nieuwe deelnemers is het geen bezwaar in te stappen in deze tweede cursus.

In deze cursus leer je allerlei technieken uit de wereld van creatief schrijven. Dit is een bijzondere manier van luisteren naar jezelf en de bewust contact te maken met wat er in je leeft. Je leert niet "mooi" te schrijven. Het gaat om het proces en niet om het product. Bij Creatief schrijven 2 oefenen met verschillende technieken, onder meer het werken met beeldmateriaal en gedichten, schrijven aan de hand van thema's en associaties. Met deze technieken kun je op je werk of thuis zelf ook aan de slag.
Creatief schrijven is een cursus voor iedereen die plezier in het schrijven heeft en daar meer creativiteit in wil leggen. Je hoeft geen kennis van of ervaring met schrijven te hebben. De cursus is laagdrempelig en geschikt voor jong en oud. Luister naar wat je pen je vertelt!

De cursus vindt plaats in de Volksuniversiteit Veenendaal (Kees Stipplein 72) op vier dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. . Inschrijven via: www.vuveenendaal.nl

Provincie: Utrecht
Waar: Veenendaal
Wanneer: 4, 11, 18 april en 2 mei
Hoeveel: 66 euro
Meer informatie: www.vuveenendaal.nl

Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Speciale aanbieding
Moleskine cadeau? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis Moleskine opschrijfboekje bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Bestel nu!
Iedere week de leukste schrijfwedstrijden? Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsb

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Boek schrijven? Lees Schrijven Magazine!

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Profiteer nu!